Kasmetinis Kalėdinis PPS renginys

Gruodžio 6 d. M. K Oginskio rūmuose tradiciškai vyko Plungės rajono pramonininkų sąjungos Kalėdinis vakaras, kurio tikslas – paminėti artėjančias svarbiausias metų šventes, pabūti kolegų būryje bei pasidžiaugti narių pasiekimais. Šventę atidarė šokių studijos „DS Dance“  šokėjų pora – Liepa Rudnickaitė ir Kristupas Mlinskas – tai Lietuvos iki 21 m. dešimties šokių čempionai, Europos šiaurės šalių standartinių šokių čempionai, lotynų Amerikos šokių vicečempionai (poros treneriai Šarūnas Šiaučiulis ir Diana Benetė). Vakaro jaukią ir magišką aplinką kūrė charizmatiškasis iliuzionistas Anton Lavrentjev, kuris atlikdamas triukus susirinkusius ir jaudino ir baugino, paliekant su vieninteliu klausimu galvoje: kaip tai įmanoma padaryti?

Tardamas sveikinimo žodį Plungės pramonininkų sąjungos prezidentas Justinas Šimkus, dėkojo LPK regioninių asociacijų vadovams, kad surado galimybę atvykti ir pabūti kartu, o Plungės pramonininkų nariams už šių metų pasiektus rezultatus, nors pramonės ir verslo atstovai išties turėjo atlaikyti ne vieną jiems keltą iššūkį, tačiau, anot PPS vadovo, visi puikiai prisitaikė prie besikeičiančių situacijų ir per kelerius metus sugebėjo net sustiprinti savo pozicijas įvairiuose pramonės sektoriuose.

 

 

Vakaro metu taip pat buvo išdalinti svarbiausi Plungės pramonininkų sąjungos Metų apdovanojimai: net dvi „Metų partneris“ nominacijos atiteko – Kauno krašto pramonininkų ir darbdavių asociacijai ir Žemaičių dailės muziejui, už aktyvų dalyvavimą asociacijos veikloje ir atstovavimą įvairiuose projektuose bei iniciatyvose „Metų PPS narys“ apdovanojimas skirtas UAB „Baltic non-woven“ vadovui B. Padvaiskui, o svarbiausia Metų apdovanojimų nominacija „Metų TOP LYDERIS“ pagal sudarytą reitingo lentelę įteikta UAB „Geralda“ įmonėms atstovėms, Jurgitai Zalieckienei ir Ritai Drakšienei.

Nuoširdžiai dėkojame visiems prisidėjusiems prie renginio organizavimo, svečiams ir kolegoms už dalyvavimą jame, o mums visiems norime linkėti prasmingo laukimo ruošiantis džiugioms šv. Kalėdų šventėms, kurios ramybė pakylėtų  prie amžinųjų vertybių – meilės artimajam, gerumo ir vilties…