Kalėdinis vakaras 2022

Š. m. gruodžio 6 d. M. K. Oginskio rūmuose vyko Plungės rajono pramonininkų sąjungos Kalėdinis vakaras, kuris buvo skirtas paminėti artėjančias gražiausias metų šventes, pasidžiaugti narių pasiekimais, padėkoti partneriams ir kartu pabūti bendraminčių bei kolegų būryje. Šventinį renginį atidarė Mykolo Oginskio meno mokyklos muzikos ansamblis „Muzica fresca“ (vadovė Žermena Kressin), kurio pasirodymai džiugino susirinkusius garbius vakaro svečius bei verslo  atstovus.

Plungės pramonininkų sąjungos prezidentas Darius Bieliauskas dėkojo visiems dalyvaujantiems šio vakaro šventėje, kad suradote laiko ir noro pabūti kartu, o Lietuvos pramonininkų konfederacijai bei Plungės rajono savivaldybei už bendrą siekį – kurti ir nuolat gerinti verslo plėtrai palankias sąlygas ir aplinką. Renginio metu PPS narius  sveikino: LPK viceprezidentas A. Stulpinas, Plungės rajono savivaldybės meras A. Klišonis, Plungės rajono savivaldybės administracijos direktorius M. Kaunas. Vakaro metu taip pat buvo išdalinti svarbiausi Plungės pramonininkų sąjungos Metų apdovanojimai:

„METŲ PARTNERIS“ – Žemaičių dailės muziejus, už partnerystę ir  įgyvendintas kartu iniciatyvas, kuriomis tikime gali džiaugtis ne tik Plungės miesto gyventojai, bet ir svečiai. Metų partnerio nominaciją atsiimti buvo pakviestas Žemaičių dailės muziejaus direktorius A. Bakanauskas.

„METŲ SOCIALINIS PARTNERIS“ – Mykolo Oginskio meno mokykla, už pagalbą ir bendrystę rengiant įvairias šventes kartu. Didžiuojamės Jų mokyklos mokiniais, mokytojais ir visa bendruomene. Džiaugiamės, kad šiais metais galėjome būtent juos apdovanoti šioje kategorijoje. „METŲ SOCIALINIS PARTNERIS“ apdovanojimą atsiėmė Mykolo Oginskio meno mokyklos direktorė Rita Urniežienė.

„METŲ PLUNGĖS PRAMONININKŲ SĄJUNGOS NARYS“ – UAB “Plungės šaltis” -už aktyvų dalyvavimą, skiriamą dėmesį ir atsidavimą PPS veiklai dėkota UAB „Plungės šaltis“  administracijos direktoriui Justinui Šimkui. Linkime , kad niekada nepritrūktų jėgų ir idėjų įgyvendinant savo tikslus tiek asociacijos veikloje, tiek savo įmonėje ir didžiuojamės turėdami tokių aktyvių narių savo tarpe.

„METŲ TOP LYDERIS“ – UAB “Litspringas”  – Įmonių sėkmės istorijas kuria žmonės, tai reiškia, kad motyvuoti ir įsitraukę darbuotojai lengviau įsilieja į komandą, siekia tobulinti organizacijos procesus, dirba našiau bei sėkmingiau kuria ne tik bendrovės ateitį, bet ir juos supančią aplinką. Mes didžiuojamės, kad Plungės pramonės rajonas auga ir sparčiausiai auga UAB „Litspringas“ dėka. Vykdydama savo plėtrą, šiandien ši įmonė yra viena pažangiausių spyruoklių blokus bei kitus elementus gaminančių bendrovių Lietuvoje. Tad šių metų „TOP LYDERIS“ apdovanojimas atiteko UAB „Litspringui“ ir jos vadovui E. Rapaliui.

Dėkojame visiems dalyvavusiems Kalėdinėje šventėje ir artėjančių švenčių proga linkime, kad prisimintume tikrąsias vertybes: tikėjimą, meilę, gerumą, apie tai, kas suteikia tikrą laimę.

Džiaugsmo, vilties ir prasmingų  darbų!