2019 metų apdovanojimai

Metų Aktyviausia įmonė – UAB „CONSTRO“

Šiandien be Plungės pramonininkų sąjungos bei UAB „CONSTRO“ vadovo Antano Borumo neįsivaizduojama jokia veikla, tad dėkojame už jūsų atsidavimą ir aktyvumą šioms veikloms.

Metų Bendruomeniškiausia įmonė – UAB „Plungės kooperatinė prekyba“

Tai didžiausia įmonė Plungės rajone, o užauginti tokią darnią ir darbščią bendruomenę reikia gero vadovo, tad nominacija įteikiama vadovui Liudui Skierui.

Metų Pardavimų lyderis – UAB „Maneda”

Tai statybinės technikos pardavimų lyderis Plungės rajone, direktorius Nerijus Adomavičius.

Metų Bitė – UAB „Žemaitijos ranga“

Įmonė įvardijama, kaip viena darbščiausių ir itin pasižyminti užimtumu, o posakis „Darbas žmogų puošią“ čia labai tinka. Vadovas – Deivydas Narmontas.

Metų TOP lyderis – UAB „Terekas“

Šiai įmonei būtų galima įteikti visas nominacijas, tačiau šiais metais nuspręsta, kad šiai įmonei bus įteikta pati svarbiausia Nominacija. Vadovas Juozas Maksvytis.

Metų Iniciatyviausia įmonė – UAB „Litspringas“

Už iniciatyvas ir idėjas, įgyvendinat visas idėjas ne tik savo įmonėje, bet ir pramonininkų, bei miesto reikšmingų iniciatyvų veikloje, dėkojame šios įmonės vadovui Egidijui Rapaliui.

Metų Projektų lyderis – UAB „Plungės lagūna“

Už įgyvendintus ir dar būsimus itin svarbius projektus Plungės rajone, o ypač Plungės mieste. Vadovas Darius Bieliauskas.

Metų Žingsnis į eksporto rinkas – UAB „Geralda“

Už dalyvavimą projektuose, kurie padės padidinti įmonės konkurencingumą bei padidinti eksporto apimtis. Vadovas Gintautas Igaris.

Metų Sėkmingos investicijos – UAB „V. Padagas ir Ko“

Už sėkmingai įdiegtas pažangiausias technologijas bei efektyvų darbo organizavimą, galime kartu pasidžiaugti, kad šios įmonės produkcija itin gerai žinoma Skandinavijoje. Tad nominacija įteikiama vadovui Vytautui Padagui.

Metų Iššūkis – UAB „Plungės Šilumos tinklai“

Šiai įmonei atiteko vienas sunkiausių šiais metais sprendimų, kaip sumažinti šilumos kainas Plungės mieste, tad linkime, kad tai būtų ne sunkumai, o iššūkiai. Vadovas Arūnas Tamošauskas.

Metų Sugrįžimas – UAB „Plungės Šaltis“

Džiaugiamės, kad ši įmonė vėl sugrįžo į Plungės pramonininkų sąjungos narių gretas ir linkime kuo didžiausių pasiekimų savo veikloje. Direktorius Justinas Šimkus.

Metų Atsakingiausia įmonė – UAB „Gilinis“

Už atsakingą požiūrį į verslą, klientų poreikius bei darbuotojų saugumą, nominacija skiriama įmonei UAB „Gilinis“ bei jos vadovui Vidmantui Batavičiui.

Metų Patirtis – UAB „Alginora“

Už ilgametį bendradarbiavimą, partnerystę bei patarimus pramonininkų sąjungoje. Dėkojame direktoriui Stasiui Piepaliui.

Metų Verslo tradicijos puoselėtojas – Plungės verslininkų klubas

Vienam iš Plungės pramonininkų sąjungos įkūrimo iniciatorių, verslo idėjų ir tradicijų puoselėtojui – Vidmantui Jonikai.

Metų Partneris – Plungės rajono savivaldybės meras A. Klišonis

Šiais metais itin norisi padėkoti ir mūsų partneriui, be kurio kartais verslo atstovai nebūtų išgirsti. Dėkojame už partnerystę, bendrumo jausmą ir džiaugiamės, kad šiandien kartu su Jumis galime pasidžiaugti savo laimėjimais bei pasiekimais. Linkime, kad ši ąžuolinė nominacija simbolizuotų mūsų tarpusavio partnerystės tvirtumą.