Naujai 2021-2023 m. kadencijai išrinktas PPS prezidentas ir taryba

Praskriejus dviems metams po paskutinių PPS prezidento ir tarybos rinkimų, atėjo metas pirmąsias gretas užimti naujai vykdomajai valdžiai. Slaptu balsavimu naujuoju PPS prezidentu buvo išrinktas Darius Bieliauskas, UAB “Plungės lagūna” generalinis direktorius.

Taip pat naują kadenciją pradėjo ir atsinaujinusi taryba. Naujai išrinkti tarybos nariai – Nerius Adomavičius (UAB „Maneda“ direktorius), Antanas Borumas (UAB „CONSTRO“ generalinis direktorius), Gintautas Igaris (UAB „Geralda“ direktorius), Justinas Šimkus (UAB „Plungės Šaltis“ administracijos direktorius ir finansų vadovas).

Sveikiname naujai išrinktą valdžią! „Nors kelias kupinas iššūkių, tačiau suteikiantis neįkainojamos patirties.“ – sakė dabar jau buvęs PPS prezidentas A. Borumas. A. Borumas dėkojo už pasitikėjimą ir paramą per šiuos dvejus metus bei linkėjo sėkmės naujai išrinktam presidentui D. Bieliauskui, žadėdamas visokeriopą paramą ir pagalbą visos kadencijos metu.

Kadenciją baigęs PPS prezidentas A. Borumas įteikė padėkas UAB „Plungės Šaltis“, UAB „Maneda“, UAB „Terekas“ už aktyvų dalyvavimą veikloje, pasiūlytas idėjas ir pasidalinta patirtimi, gerinant verslo vystymo sąlygas regione.

Taip pat padėkos buvo įteiktos praėjusios kadencijos tarybos nariams Liudui Skierui, Egidijui Rapaliui ir Dariui Bieliauskui už indėlį vystant organizacijos veiklą, pokyčių inicijavimą ir pagalbą juos vykdant, pramonės plėtros skatinimą regione.

Garbės nariams Donatui Vitkui, Stasiui Piepaliui ir Gastonui Montvilui padėkos buvo įteiktos už pasidalinimą ilgamete patirtimi, sukauptomis žiniomis ir gerąja praktika, siekiant organizacijos tikslų.

Dar kartą sveikiname naujai išrinktą valdžią! Linkime sėkmės naujų iššūkių ir naujos patirties kupiname kelyje!