PPS konferencija

Rugsėjo 20 dieną Plungės viešojoje bibliotekoje vyko Plungės rajono pramonininkų sąjungos organizuojama konferencija „Lietuvos pramonės iššūkiai“. Vis garsiau pasaulyje kalbant apie Žiedinės ekonomikos modelį bei Pramonė 4.0 revoliuciją, itin svarbu suprasti kokie iššūkiai laukia Lietuvos pramonės. Ar tai reikš verslo pabaigą, ar naujas galimybes ir perspektyvas plėtrai, priklausys nuo gebėjimo transformuotis, skaitmenizuotis ir naudotis naujai atsirandančiomis technologijomis.

Plungės pramonininkų sąjungos prezidentas Antanas Borumas dėkojo atvykusiems svečiams: LR Seimo nariui J. Varkaliui, Plungės rajono savivaldybės merui Audriui Klišoniui, Savivaldybės administracijos direktoriui Mindaugui Kaunui, Strateginio planavimo ir investicijų skyriaus vedėjai Žanetai Piepalienei, Plungės parapijos klebonui Vytautui Gedvainiui, taip pat konferencijos pranešėjams: Lietuvos pramonininkų konfederacijos vykdomajam direktoriui Ričardui Sartatavičiui, LPK verslo aplinkos ir ekonomikos departamento direktorei Ramintai Radavičienei bei Ekonomikos ir inovacijų ministerijos inovacijų ir pramonės departamento vyriausiajam specialistui Kęstučiui Masalskiui, kurie pristatė verslo ir pramonės įmonių ateities iššūkius.

Taip pat norime padėkoti Plungės Mykolo Oginskio meno mokyklos nuostabiems ir talentingiems atlikėjams už puikų pasirodymą, o Plungės viešosios bibliotekos direktorei bei visam kolektyvui už pagalbą rengiant mūsų renginį.

Laimi tik tie, kurie sugeba prisitaikyti prie besikeičiančios aplinkos ir išnaudoti atsiradusias galimybes.