2018 metų apdovanojimai

Tvirtas žingsnis į eksporto rinkas – UAB „CONSTRO“

UAB „CONSTRO“ yra įmonė, kuri jau yra įsitvirtinusi nemažai užsienio rinkų bei sėkmingai žengia į naujas. Pelnytas geras įmonės vardas ir klientų pasitikėjimas yra tai, kas padeda šiai įmonei užkariauti naujas rinkas.

Sėkminga verslo pradžia – UAB „Litspringas“

Neseniai įsikūrusi įmonė UAB „Litspringas“ žengia pirmus, bet tvirtus ir užtikrintus žingsnius gamybos rinkoje. Vadovų požiūris ir nusiteikimas lemia sėkmingą veiklos pradžią. O toliau galime linkėti tik sėkmės bei augimo.

Novatoriškiausia įmonė – UAB „Terekas“

UAB „Terekas“ pristatė naują prakės ženklą FlexBlow kartu su nauja technologija, kuri padeda lanksčiai įgyvendinti klientų poreikius bei pasiūlyti inovatyvius spendimus. Linkime, kad sėkmingas būtų ne tik pakilimas, bet ir skrydis!

Daugiausiai eksportuojanti įmonė – UAB „Plungės kooperatinė prekyba“

Didžiausią dalį savo pagaminamos produkcijos eksportuojanti įmonė. Eksportuojamos produkcijos dalis sudaro daugiau kaip 85 procentai. Džiaugiamės, kad Plungėje įsikuriai įmonei pavyko puikiai įsilieti į daugelį pasaulio rinkų ir juose pritatyti bei pritaikyti produkciją įvairiems skoniams.

Stabiliai vykdanti veiklą – UAB „Plungės baldai“

Stabilumas – vienas iš įmonės privalumą. Įmonė UAB „Plungės baldai“ stabiliai vykdo veiklą išlaikydama stabilumą pajamų srityje bei augindama darbuotojų skaičių, taip sukurdama kokybiškų darbo vietų darbo rinkoje.

Stabiliai vykdanti veiklą – UAB „Plungės Jonis-S“

Stabilumas – tvirtumo ir pastovumo sinonimas. UAB „Plungės Jonis-S“ daug metų vykdydamas veiklą patvirtino, kad stabilumas yra nuoseklaus augimo pagrindas. Tad įteikdamį šį apdovanojimą, norime pasidžiaugti, kad ilgametė patirtis davė puikių rezultatų. To norime palinkėti ir tolimesnėje perspektyvoje.

Stabiliai vykdanti veiklą – Plungės verslininkų klubas

Plungės verslininkų klubas veiklą vykdantis nuo 1992 m. suburia verslo atstovus, norėdami pasidalinti savo patirtimi bei siekdami bendro tikslo. Džiaugiamės, kad ši organizacija papildė mūsų gretas bei linkime savo tikslus sėkmingai įgyvendinti ir toliau.

Padėka už ilgametę narystę Plungės pramonininkų sąjungoje – UAB „Emega“

Plungės pramonininkų sąjungoje narystės proga įteikėme padėką UAB „Emega“ įmonei. Tikime, kad ir toliau dalinsitės su mumis savo patirtimi ir gerąja praktika. Linkime puikių pasiekimų bei sėkmės užsibrėžtiems tikslams pasiekti.

Drąsios investicijos – VšĮ „Bruneros“
Socialiai atsakingiausia įmonė – Plungės technologijų ir verslo mokykla
Iniciatyviausia įmonė – UAB „Hovden“
Brandžiausia įmonė – UAB „Plungės lagūna“
Stabiliai vykdanti veiklą – UAB „V. Padagas ir Ko“
Stabiliai vykdanti veiklą – UAB „Gilinis“
Padėka už ilgametę narystę Plungės pramonininkų sąjungoje – UAB „Alginora“
Padėka už ilgametę narystę Plungės pramonininkų sąjungoje – UAB „Plungės tekstilė“